Ensimmäinen seksilelu

Seksilelut tuovat paljon uutta intoa sänkypuuhiinEnsimmäinen seksilelu voi tulla harkintaan, kun on ilman kumppania, tai silloin kun yhdessä kumppanin kanssa haluaa tehdä seksielämästään iloisempaa ja nautinnollisempaa. Saattaa myös käydä niin, että jommallekummalle tulee halu kokeilla jotakin uutta. Jos ei siinä tilanteessa tiedä tarkkaan toisen reaktiota, ensimmäinen seksilelu kannattaa ottaa esille varovasti esimerkiksi keskustelemalla seksileluista yleensä ja edetä toisen reaktioita tunnustellen.

Ensimmäisen seksilelun hankinta kannattaa aloittaa tutkimalla seksivälineisiin erikoistuneiden verkkokauppojen sivuja. Seksileluja löytyy netistä esimerkiksi osoitteissa

Yhteensä: 21 seksilelukauppaa
Valitse kategoria
X
Huomaamaton toimitus
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Ei arvostelua
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Aquaglide
Baci
Badkitty
Basix
Bathmate
Belladot
Bswish
Cascade
Cloneboy
Demoniq
Durex
Envy
Eros
Evolved
Fairy
Feelztoys
Fleshjack
Fleshlight
Fun Factory
Geisha
Icicles
Jimmyjane
Key
Lapd
Latex
Lelo
LoversPremium
Lylou
Male Edge
Manbound
Manzzz
Max's
MoreAmore
Mysize
Mystim
Nexus
Nippies
OhmiBod
Ouch
Ovo
Pasante
Picobong
Pipedream
Pjur
Plaisirs Secrets
Powerbullet
Renegade
Rfsu
Rimba
Rocks-Off
SM
Secura
Shunga
Smile
Sportsheets
Sqweel
Stimul8
Sultan
Swan
Swede
Tantus
Tenga
Titus
Touche
Vac-U-Lock
Verspanken
Viamax
Voulezvous
Vulcan
Wanachi
Waterglide
We-Vibe
YESforLOV
Zado
Zini
Poista kaikki suodattimet

Tietenkin myös verkkokauppojen kivijalkamyymälöissä voi käydä tutustumassa valikoimiin ja tunnustella leluja kädessä. Erityisesti kaalimato.fi sekä huippukiva.fi esittelevät perusteellisemmin aloittelijalle sopivia tuotteita ja antavat hankintaan liittyviä vinkkejä Seksikutsut on myös hauska tapa tutustua tuotteisiin ja saada niiden käyttöön opastusta. Niitä järjestää seksikutsut.fi. Sincity-verkkokauppa on erikoistunut pariskunnille sopiviin välineisiin. Myymälässä kauppakeskus Jumbossa Vantaalla voi myös käydä tutustumassa tuotteisiin.

Kun on tutustunut seksivälinekauppojen valikoimiin, täytyy miettiä, minkä tyyppinen ensimmäinen seksilelu voi olla. Jos on kiinnostunut hankkimaan esimerkiksi hieromasauvan, täytyy valita perinteisen tekopeniksen ja moottoroidun vibraattorin välillä. Oman itsensä kuunteleminen on tärkeintä. Mitä alueita haluaa stimuloida, pitääkö värinästä, minkä värisen tuotteen haluaa, tai onko sillä merkitystä. Jos kumppani on mukana, täytyy ottaa myös hänen mieltymyksensä huomioon.

Pikku Kaalimato, pinkki Wonder Vibe tai Temptation Rabbit klitoriskiihottimella voivat olla se ensimmäinen vibraattori. Ne ovat kooltaan pieniä ja materiaaliltaan miellyttävän tuntuisia. Pieni Power Bullet on tehopakkaus kymmenellä eri värinällä ja Bswish – Bgee auttaa löytämään G-pisteen. Handy Size taas on villisti värisevä, aitoa penistä muistuttava vibraattori. Jos on mieltynyt suuseksiin, Sqweel Go jaksaa kauemmin kuin aito. Ensimmäiseksi klitoriskiihottimeksi sopii esimerkiksi Lelon huulipunanpuikon mallinen Mia 2, joka on laadukas ja tyylikäs tuote.

Anustapit anaaliseksiinMiehen ensimmäiseksi leluksi sopii matkakokoiseen koteloon pakattu Vulgan-Wet Vagina tai käteen sopiva Fresh Innocence-Sabrina. Tehoa molemmista laitteista löytyy huolimatta pienestä, kätevästä koosta. Neon Jelly Stroker on jokamiehelle sopiva masturbaattori. Sen tunneli on varustettu erikokoisilla juomuilla ja siinä on kaksi erikokoista sisääntuloaukkoa. Rabbit Loop on penisrengas, joka tuottaa lisänautintoa molemmille. Smiling Butt Plug – Anders on pieni anustappi, joka soveltuu myös miehen G-pisteen etsimiseen. Siinä on myös värisevä kuulavibraattori. Lelon Luna -minigeishakuulat ovat aloittelijalle sopivat kuulat. Niiden avulla lantionpohjalihakset vahvistuvat ja seksuaalinen nautinto kasvaa. Chain of Lace on hellää sitomista varten bondage-tyyliin pitsipannalla ja –kahleilla.

Ensimmäinen seksilelu voi olla myös kokonainen setti, josta löytyy kokeiltavaksi montaa eri tuotetta yhdellä hankinnalla. Esimerkiksi Toy Joyn Amazing Pleasure Sex Toy Kit sisältää mm. värisevän kiihotuskuulan, moottoroidun penisrenkaan, silmämaskin ja ruusun terälehtiä. Peppuseksiä aloitteleville Zero Tolerance – Intro to Anal käsittää välineiden lisäksi DVD:n, joka opastaa peppuseksin saloihin. BDSM Starter Kitin avulla voi perehtyä SM- ja bondage-maailmaan. Se sisältää kaiken, jolla pääsee hyvään alkuun, kuten keinonahasta valmistettuja bandage-tuotteita ja nänninipistimet.

Hankkiessa ensimmäistä seksilelua on muistettava myös liukastusaineet. Kaalimato-liukuvoide käy sekä yhdyntään, että seksilelujen kanssa käytettäväksi. Hieronta on oleellinen osa esileikkiä. Alkajaisiksi voi hankkia Sensual Massage Gift -setin, jossa on kaikki tuoksuvista kynttilöistä hierontaöljyyn ja punaisiin ruusun lehtiin.

Seksivälinekaupat toimittavan ensimmäisen seksilelun nopeasti, jopa muutamassa päivässä, ja täysin luottamuksellisesti huomiota herättämättä. Näin ensimmäisen seksilelun ostaminen onnistuu kätevästi ujoimmiltakin. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun