Ensimmäinen seksilelu

Seksilelut tuovat paljon uutta intoa sänkypuuhiinEnsimmäinen seksilelu voi tulla harkintaan, kun on ilman kumppania, tai silloin kun yhdessä kumppanin kanssa haluaa tehdä seksielämästään iloisempaa ja nautinnollisempaa. Saattaa myös käydä niin, että jommallekummalle tulee halu kokeilla jotakin uutta. Jos ei siinä tilanteessa tiedä tarkkaan toisen reaktiota, ensimmäinen seksilelu kannattaa ottaa esille varovasti esimerkiksi keskustelemalla seksileluista yleensä ja edetä toisen reaktioita tunnustellen.

Ensimmäisen seksilelun hankinta kannattaa aloittaa tutkimalla seksivälineisiin erikoistuneiden verkkokauppojen sivuja. Seksileluja löytyy netistä esimerkiksi osoitteissa

 • Sexshop
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 12 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksissa
 • Hotlips
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,99 - 12 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  Rekisteröidy - saat 30€ alennuksen yli 139€ tilauksesta
 • Sinful
  Toimitusaika: 3-5 pv
  Toimitukset: 5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Kaalimato
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Huippukiva
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 3,9 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
  Tilaa uutiskirje. saat 10% alennuskoodin
 • Antishop
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,9 - 13,4 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Seksitori
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Eros.fi
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 1,9 - 14,9 €
  Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksissa
 • Her Secret
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 2,95 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
 • Taikapauli
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Seksimarket
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 65 € tilauksissa
 • Libido
  Toimitusaika: pv
  Toimitukset: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksissa
 • Kondomishop
  Toimitusaika: 2-4 pv
  Toimitukset: 2,99 €
  Ilmainen toimitus yli 10 € tilauksissa
 • Asu ja Lelu
  Toimitusaika: 2-14 pv
  Toimitukset: 5,95 - 13,95 €
  Ilmainen toimitus noudettuna Paraisista
 • Lelulaatikko
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 2,5 - 10,5 €
  Ilmainen toimitus yli 79 € tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] seksileluja.com

Tietenkin myös verkkokauppojen kivijalkamyymälöissä voi käydä tutustumassa valikoimiin ja tunnustella leluja kädessä. Erityisesti kaalimato.fi sekä huippukiva.fi esittelevät perusteellisemmin aloittelijalle sopivia tuotteita ja antavat hankintaan liittyviä vinkkejä Seksikutsut on myös hauska tapa tutustua tuotteisiin ja saada niiden käyttöön opastusta. Niitä järjestää seksikutsut.fi. Sincity-verkkokauppa on erikoistunut pariskunnille sopiviin välineisiin. Myymälässä kauppakeskus Jumbossa Vantaalla voi myös käydä tutustumassa tuotteisiin.

Kun on tutustunut seksivälinekauppojen valikoimiin, täytyy miettiä, minkä tyyppinen ensimmäinen seksilelu voi olla. Jos on kiinnostunut hankkimaan esimerkiksi hieromasauvan, täytyy valita perinteisen tekopeniksen ja moottoroidun vibraattorin välillä. Oman itsensä kuunteleminen on tärkeintä. Mitä alueita haluaa stimuloida, pitääkö värinästä, minkä värisen tuotteen haluaa, tai onko sillä merkitystä. Jos kumppani on mukana, täytyy ottaa myös hänen mieltymyksensä huomioon.

Pikku Kaalimato, pinkki Wonder Vibe tai Temptation Rabbit klitoriskiihottimella voivat olla se ensimmäinen vibraattori. Ne ovat kooltaan pieniä ja materiaaliltaan miellyttävän tuntuisia. Pieni Power Bullet on tehopakkaus kymmenellä eri värinällä ja Bswish – Bgee auttaa löytämään G-pisteen. Handy Size taas on villisti värisevä, aitoa penistä muistuttava vibraattori. Jos on mieltynyt suuseksiin, Sqweel Go jaksaa kauemmin kuin aito. Ensimmäiseksi klitoriskiihottimeksi sopii esimerkiksi Lelon huulipunanpuikon mallinen Mia 2, joka on laadukas ja tyylikäs tuote.

Anustapit anaaliseksiinMiehen ensimmäiseksi leluksi sopii matkakokoiseen koteloon pakattu Vulgan-Wet Vagina tai käteen sopiva Fresh Innocence-Sabrina. Tehoa molemmista laitteista löytyy huolimatta pienestä, kätevästä koosta. Neon Jelly Stroker on jokamiehelle sopiva masturbaattori. Sen tunneli on varustettu erikokoisilla juomuilla ja siinä on kaksi erikokoista sisääntuloaukkoa. Rabbit Loop on penisrengas, joka tuottaa lisänautintoa molemmille. Smiling Butt Plug – Anders on pieni anustappi, joka soveltuu myös miehen G-pisteen etsimiseen. Siinä on myös värisevä kuulavibraattori. Lelon Luna -minigeishakuulat ovat aloittelijalle sopivat kuulat. Niiden avulla lantionpohjalihakset vahvistuvat ja seksuaalinen nautinto kasvaa. Chain of Lace on hellää sitomista varten bondage-tyyliin pitsipannalla ja –kahleilla.

Ensimmäinen seksilelu voi olla myös kokonainen setti, josta löytyy kokeiltavaksi montaa eri tuotetta yhdellä hankinnalla. Esimerkiksi Toy Joyn Amazing Pleasure Sex Toy Kit sisältää mm. värisevän kiihotuskuulan, moottoroidun penisrenkaan, silmämaskin ja ruusun terälehtiä. Peppuseksiä aloitteleville Zero Tolerance – Intro to Anal käsittää välineiden lisäksi DVD:n, joka opastaa peppuseksin saloihin. BDSM Starter Kitin avulla voi perehtyä SM- ja bondage-maailmaan. Se sisältää kaiken, jolla pääsee hyvään alkuun, kuten keinonahasta valmistettuja bandage-tuotteita ja nänninipistimet.

Hankkiessa ensimmäistä seksilelua on muistettava myös liukastusaineet. Kaalimato-liukuvoide käy sekä yhdyntään, että seksilelujen kanssa käytettäväksi. Hieronta on oleellinen osa esileikkiä. Alkajaisiksi voi hankkia Sensual Massage Gift -setin, jossa on kaikki tuoksuvista kynttilöistä hierontaöljyyn ja punaisiin ruusun lehtiin.

Seksivälinekaupat toimittavan ensimmäisen seksilelun nopeasti, jopa muutamassa päivässä, ja täysin luottamuksellisesti huomiota herättämättä. Näin ensimmäisen seksilelun ostaminen onnistuu kätevästi ujoimmiltakin. 

 • Ensimmäistä seksilelua ostaessa on oman kehon kuuntelu tärkeätä.
 • Ensimmäinen seksilelu löytyy verkossa toimivista seksivälinekaupoista
 • Neuvoja ja vinkkejä kannattaa ennen ostopäätöstä hakea sivuilta kuten hotlips.fi ja kaalimato.com
 • Vasta-alkajan tuotteita ovat mm. hieromasauvat, masturbaattorit, geishakuulat ja tuotesetit.
 • Vasta-alkajille vaihtoehdot on monissa kaupoissa koottu omaan tuoteryhmään.
 • Sopivia leluja löytyy sekä naiselle että miehelle.
 • Ensimmäisen seksilelun ostaminen saattaa ujostuttaa monia, joten nettikaupoissa asioiminen on kätevintä.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun