Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All Black
Basix
Dark Crystal
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Icicles
Latex
Lelo
Nexus
Njoy
Ouch
Pipedream
Renegade
Smile
Vac-U-Lock
Nanma
Pink
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Dildot

325 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Dildot netistä

Dildo on hieromasauva, jossa ei ole sisäistä moottoria. Usein dildolla voidaan kuitenkin tarkoittaa myös laajemmin hieromasauvoja, myös niitä moottoroituja. Dildoja on moneen makuun: materiaalit, muodot ja värit vaihtelevat ja myös kokoja piisaa. 

Lasidildo vai silikoninen dildo?

Dildon materiaaleina ovat useimmin muovi, kumi, silikoni tai usean materiaalin sekoitus. Dildoja on tehty myös lasista tai jopa metallistakin. Dildon materiaalia valittaessa voi miettiä tykkääkö enenmmän ihon tuntoisesta, pehmeästä dildosta vai kovasta lasista, jonka etuna on hygieenisyys ja se, että lasidildoa voi kylmentää tai lämmittää ja saada näin ihan uudenlaisia aistielämyksiä. Varmuuden vuoksi voi tietysti ostaa useamman dildon eri materiaaleista, niin löytyy varmasti itselle mieleinen. Dildossa ei ole moottoria, joten se on käytöltään aina pitkäikäinen. Erityisesti lasidildo on materiaaliltaan hygieeninen ja kestävä, joten yksi lasidildo riittää hyvin loppuelämäksi.

Dildon hankinta

Dildon hankinta on tehty helpoksi. Dildoja saa seksiin keskittyneistä nettikaupoista ja kivijalkamyymälöistä. Myös dildon käyttö on tehty helpoksi ja vaivattomaksi: usein dildot ovat peniksen mallisia ja toisessa päässä on kätevä imukuppi, joka pitää dildon hyvin paikoillaan. Dildoja voi käyttää myös anaalissa, joten ne ovat erittäin monikäyttöisiä. Dildojen muotoilu vaihtelee, osa on tehty hyväilemään g-pistettä tai kohokuvioilla vaginan seinämiä, osa taas on sileitä, mutta mahtailevat koollaan. Valikoima on laaja, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva dildo.  

Siirry alkuun