Seksilelut netistä

Dildot netistä

Alun perin dildo on tarkoittanut hierontasauvaa, joka on käsikäyttöinen, eikä siis sisällä moottoria. Nykyisin käsitys on laajentunut, ja dildona saatetaan usein ymmärtää myös moottoroidut välineet eli vibraattorit.

Suomessa dildoja myyvät seksivälineisiin ja aikuisviihteeseen erikoistuneet verkkokaupat. Niitä löytyy netistä:

 • Sexshop
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 12 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksissa
 • Hotlips
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,99 - 12 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
 • Sinful
  Toimitusaika: 3-5 pv
  Toimitukset: 5,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Kaalimato
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 4,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksissa
 • Huippukiva
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 3,9 - 9,95 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
 • Antishop
  Toimitusaika: 1-2 pv
  Toimitukset: 5,9 - 13,4 €
  Ilmainen toimitus yli 69 € tilauksissa
 • Seksitori
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 9,9 €
  Ilmainen toimitus yli 65€ tilauksiin
 • Eros.fi
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 1,9 - 14,9 €
  Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksissa
 • Her Secret
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 2,95 €
  Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa
 • Libido
  Toimitusaika: pv
  Toimitukset: 4,95 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksissa
 • Asu ja Lelu
  Toimitusaika: 2-14 pv
  Toimitukset: 5,95 - 13,95 €
  Ilmainen toimitus noudettuna Paraisista
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] seksileluja.com

Dildojen muotoilu on erittäin mielikuvituksellista: muotoja on jokaiseen yksilölliseen tarpeeseen ja makuun. Malleissa löytyy suoraa tai taivutettua, nystyrällistä, juovitettua tai sileää, aidon peniksen mallisia tai modernia suoraviivaista muotoilua. Lisäksi malleja on anustapilla ja/tai klitoriskiihottimella varustettuna. Useissa malleissa on myös käyttöä helpottava sormipidike. Dildojen kokovalikoima on myös laaja. Pienimmät tuotteet ovat 10-senttisiä huulipunapuikon kokoisia, suurimmat taas yli 30 cm, puhumattakaan kahdestaan käytettävistä malleista, joiden pituus on jopa yli 40 cm.

Värimaailma on laaja: löytyy aidon ihon värisiä dildoja, läpinäkyviä, pastellisävyisiä, mustia, kullanvärisiä, hopeanvärisiä, teräksenhohtoisia ja monia muita. Voit siis halutessasi valita omaan alusvaatemallistosi tai huulipunasi sävyyn sopivan tuotteen.

Materiaaleina käytetään kumia, silikoneja ja erilaisia muovilaatuja, esim. ABS, sekä niiden yhdistelmiä. Lisäksi löytyy malleja, jotka on valmistettu metallista, lasista tai akryylistä. Markkinoilta voit löytää jopa puusta valmistetun tuotteen.

Yksittäisiä merkkejä on markkinoilla satoja, mikä kuvaa niiden suosiota ja käytön yleisyyttä maailmalaajuisesti. Jokaiselle löytyy varmasti omansa, ja jopa useita. Dildo-tuotemerkkejä ovat mm. Lelo, joka on moottoroitu hieromasauva. Se edustaa kaunista ja esteettistä muotoilua. Sen tuotevalikoima on erittäin laaja ja värivalikoima tyylikkään hienostunut. PipeDreamin valikoimiin kuuluu useita realistisia dildoja, jotka muistuttavat tai tuntuvat aidoilta ja ovat käsikäyttöisiä. Aitoa muistuttavien dildojen merkki on myös Rebel. All Black -sarja käsittää aidonnäköisiä, mustia dildoja. Phallix on kauniiden, mielikuvituksellisten ja eksoottisten lasidildojen merkki: niitä voi kutsua jopa taide-esineiksi. Toinen kaunis lasista valmistettu dildomerkki on Icicles. Eräs suurimpia tuotemerkkejä on Doc Johnson Sex Toys, jolla on mallistossa sekä realistisia, perinteisiä dildoja että myös laaja valikoima fantasiadildoja ja mielenkiintoinen Harness-mallisto. House of Eros -mallistoon kuuluvat sapele-puusta valmistetut, vahatut dildot. Fun Factorin Kaalimato on yksi tämän hetken suosituimpia merkkejä: sen lisäksi, että sillä on hauska värivalikoima ja muoto, on se myös turvallinen tuote.

Ylellisyyden tuntua tarjoaa myös Key, jolla on laadukkaat materiaalit sekä kaunis muotoilu ja värivalikoima. Key on moottoroitu dildo. Basix-mallistossa on aitoa muistuttavia tuotteita, joihin on lisätty säväys mielikuvitusta, mutta se käsittää myös todellisia extreme-malleja rajumpaa menoa haluavalle. Pretty Love -sarjassa on moottoroituja malleja joihin on yhdistetty lisänautintoa antavia osia. Mini Fancy on vain 11 cm pitkä, moottoroitu käsilaukkuun mahtuva tuotemerkki, kuten myös kaunis Onye-sarja. Muita merkkejä ovat esimerkiksi Mr Limpy, Fleshjack, Joystic, Captain Cock, Real, Seven Season ja Gino.

Käytettäessä dildoja on myös muistettava hygienia. Suurin osa malleista on helposti vedellä ja saippualla puhdistettavissa. Pakkauksessa oleviin käyttö- ja hoito-ohjeisiin kannattaa tutustua tarkoin. Dildon kanssa voi käyttää myös liukuvoiteita paremman liukkauden saavuttamiseksi. Yleisesti suositellaan vesipohjaisia liukuvoiteita, jolloin puhdistus onnistuu vedellä ja saippualla.

Verkkokauppojen toimintaperiaatteena on toimittaa tuotteet asiakkaille nopeasti ja huomiota herättämättä. Dildot ja muut seksivälineet on pakattu nimettömiin pakkauksiin, eikä päälle näy, mitä pakkaus sisältää tai kuka sen on lähettänyt. Palautusoikeus on yleisesti kuluttajansuojalain mukainen 14 päivää. Palautuksen ollessa ajankohtainen kannattaa tutustua myyjän antamiin ohjeisiin ja ennen lähettämistä olla yhteydessä esimerkiksi soittamalla tai sähköpostitse.

 

 • Alun perin dildo tarkoittanut käsikäyttöistä hierontasauvaa.
 • Dildoista on saatavilla runsas valikoima värejä, muotoja ja kokoja.
 • Eri Dildo-tuotemerkkejä on markkinoilla paljon.
 • Dildoja voi ostaa seksivälineiden verkkokaupoista.
Siirry alkuun