Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Badkitty
Basix
F-machine
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fleshlight
Fun Factory
Geisha
Icicles
Latex
Lelo
Lovers Premium
Male Edge
Mystim
Nexus
Ouch
Oxballs
Pipedream
Powerbullet
Rimba
SM
Sportsheets
Svenjoyment
Titus
Touche
Toy Joy
Vac-U-Lock
YESforLOV
Zado
Hot
Joydivision
Joyfactory
Nanma
Pink
Softline
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

BDSM & Bondage

1809 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

BDSM & Bondage -seksiin kuuluu sitominen ja alistaminen

BDSM & Bondage toimii yleiskäsitteenä sadomasokistisille seksuaalifetisseille. BDSM sisältää muun muassa sitomista, alistamista, rankaisemista sekä alistettavana olemista. Kivusta ja alistamisesta saatu seksuaalinen nautinto vaatii vahvaa luottamusta osapuolten välillä. Alistettava määrittelee aina rajat BDSM-seksille, jolloin seksistä voi nauttia vapautuneesti ja turvallisesti.

Bdsm & Bondage tuotteet netistä

BDSM sisältää erilaisia roolileikkejä, sitomisia, piiskaamista, suukapuloiden käyttöä, silmien sitomista, kaulapantojen, käsirautojen ja nipistimien käyttöä. Seksikaupoissa on saatavana yleensä aloituspakkauksia, jotka sisältävät kätevästi useita eri tuotteita BDSM -seksiin tutustumiseen. Nettikauppojen valikoima on laaja, joten kannattaa vertailla ja tutustua eri tuotteisiin ennen ostopäätöstä. Aloittelija voi pikkuhiljaa kokeilla omia rajojaan seksissä. Ensimmäisenä ei kannata ostaa sitä hurjinta raippaa makuuhuoneeseen.

Bondagella tarkoitetaan sitomista ja siihen liittyvää seksuaalista toimintaa. Saatavilla on silmälappuja, pehmustettuja käsirautoja, remmejä ja rooliasuja värittämään seksielämää. Yhdistele rohkeasti erilaisia seksileluja ja rooliasuja.

BDSM & Bondage on aiheena laaja ja jokainen voi varmasti löytää itselle ja puolisolle sopivia tuotteita. Kokeilemalla selviää, mikä tuo kiihotusta ja lisääkö pieni kipu juuri teidän nautintoa. 

Siirry alkuun