Rachelle Babydoll-Setti Musta
39,90€
BLACK CROTCHET MESH HOLLOW-OUT MINImekko
14,90€
mekko "Black Sexy "
14,90€
Kellohelma Babydoll ja Tangat
39,90€
Lavenia Babydoll + Stringit Musta
29,90€
KAUNIS PINKKI RINTATUELLINEN BABYDOLL
15,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Pink
Softline
Wet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Babydollit

279 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Babydoll alusasu sopii myös yöasuksi

Babydoll tarkoittaa seksikästä alusasua, joka koostuu yleensä läpikuultavasta yläosasta ja stringeistä tai alushousuista. Babydoll on seksikäs lyhyt mekkomainen vaate, jota voi käyttää myös yöasuna. Babydoll kuuluu jokaisen naisen alusvaatevarastoon, koska se on varma keino vietellä kumppani.

Babydoll netistä

Babydoll on todella suosittu alusasukokonaisuus, joka tihkuu seksikkyyttä. Babydoll sopii hyvin kaikenkokoisille naisille ja se tuntuu mukavalta myös päällä. Tunnet takuulla olosi seksikkääksi ja itsevarmaksi. Babydoll-mekkoja on saatavilla monenlaisia: peittäviä, pitsisiä, läpikuultavia, koristeellisia, mustia ja värillisiä. Babydoll on myös loistava lahjaidea. Babydoll-asuja voi käyttää normaalien alusvaatteiden tapaan tai käyttää niitä pelkästään seksin yhteydessä. Rintaosa on osassa babydoll-mekoissa tuettu, joten ne sopivat hyvin käytettäväksi pitkin päivää. 

Nettikauppojen valikoima on todella laaja, joten kaikki löytävät sieltä varmasti itseä ja kumppania miellyttävän kokonaisuuden. Babydoll -asuja myydään usein setteinä, jolloin mukaan tulee yläosaan sopivat stringit tai alushousut. Babydoll sopii hyvin myös erilaisiin roolileikkeihin. Voit hypätä helposti viettelijättären rooliin ja kumppanisi lähtee varmasti leikkiin mukaan. Babydoll maksaa yleensä n. 20-60 €. Hinnat vaihtelevat, joten kannatta tutustua eri kauppojen valikoimiin ja tehdä vertailua. 

Siirry alkuun