Babydoll musta
29,90€
Lavenia Babydoll + Stringit Musta
29,90€
KAUNIS PINKKI RINTATUELLINEN BABYDOLL
15,90€
BLACK CROTCHET MESH HOLLOW-OUT MINImekko
14,90€
YOLANDA CHEMISE, roosa babydoll
29,90€
Kellohelma Babydoll ja Tangat
34,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Demoniq
Hot
Pink
Softline
Wet
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Babydollit

245 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Babydoll alusasu sopii myös yöasuksi

Babydoll tarkoittaa seksikästä alusasua, joka koostuu yleensä läpikuultavasta yläosasta ja stringeistä tai alushousuista. Babydoll on seksikäs lyhyt mekkomainen vaate, jota voi käyttää myös yöasuna. Babydoll kuuluu jokaisen naisen alusvaatevarastoon, koska se on varma keino vietellä kumppani.

Babydoll netistä

Babydoll on todella suosittu alusasukokonaisuus, joka tihkuu seksikkyyttä. Babydoll sopii hyvin kaikenkokoisille naisille ja se tuntuu mukavalta myös päällä. Tunnet takuulla olosi seksikkääksi ja itsevarmaksi. Babydoll-mekkoja on saatavilla monenlaisia: peittäviä, pitsisiä, läpikuultavia, koristeellisia, mustia ja värillisiä. Babydoll on myös loistava lahjaidea. Babydoll-asuja voi käyttää normaalien alusvaatteiden tapaan tai käyttää niitä pelkästään seksin yhteydessä. Rintaosa on osassa babydoll-mekoissa tuettu, joten ne sopivat hyvin käytettäväksi pitkin päivää. 

Nettikauppojen valikoima on todella laaja, joten kaikki löytävät sieltä varmasti itseä ja kumppania miellyttävän kokonaisuuden. Babydoll -asuja myydään usein setteinä, jolloin mukaan tulee yläosaan sopivat stringit tai alushousut. Babydoll sopii hyvin myös erilaisiin roolileikkeihin. Voit hypätä helposti viettelijättären rooliin ja kumppanisi lähtee varmasti leikkiin mukaan. Babydoll maksaa yleensä n. 20-60 €. Hinnat vaihtelevat, joten kannatta tutustua eri kauppojen valikoimiin ja tehdä vertailua. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928