Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All Black
Aneros
Basix
Dark Crystal
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Geisha
Icicles
Key
Manzzz
Mystim
Nexus
Njoy
OhMiBod
Ouch
Oxballs
Pipedream
Renegade
Rimba
Rocks-Off
Satisfyer
Smile
Sportsheets
Stimul8
Tantus
Titus
Toy Joy
Vac-U-Lock
We-Vibe
Nanma
Pink
Pure
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Anustapit ja sauvat

902 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Anustappi on hyödyllinen apuväline seksiin

Anustapit ovat anaaliseksin kenties tunnetuimpia apuvälineitä. Anustapin tehtävä on stimuloida peräsuolen hermoja ja mahdollistaa voimakkaampia orgasmeja. Anustapin kanssa on hyvä käyttää aina runsaasti liukuvoidetta. Aloittelijan kannattaa myös alottaa pienestä anustapista ja siirtyä sitten tarvittaessa isompiin. 

Anustapin käyttö

Anustappia voi käyttää ennen peppuseksiä rentouttamaan peräsuolta tai tappia voi käyttää myös seksin aikana tuomaan lisää nautintoa. Naisen käyttäessä anustappia seksin aikana, emätin tuntuu usein miehestä tiukemmalta. Miehellä anustappi kiihottaa g-pistettä, mikä lisää useimmilla nautintoa ja voimistaa orgasmia. 

Anustappi netistä

Anustappien valikoima netissä on laaja. Anustappia tilattaessa kannattaa kiinnittää huomioita anustapin kokoon. Liian suuri anustappi voi jäädä helposti käyttämättä. Anustapin muodot vaihtevat myös jonkin verran. Anustapin toinen pää on yleensä leveä, mikä auttaa siihen, että anustappi pysyy paikallaan, eikä luiskahda vahingossa sisään. Anustappeja on eri muotoisia, pinnaltaan vaihtelevia sekä erilaisista materiaaleista valmistettuja. Anustappeja löytyy myös pumpattavina, jolloin tapin kokoa voi säätää itse. Anustapin lisäksi kannattaa ostaa laadukasta liukuvoidetta ja seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta. Ennen käyttöä anustapin voi huuhdella lämpimällä vedellä ja samoin käytön jälkeen anustapin voi puhdistaa vedellä. 

Siirry alkuun