BlackWhite, realistinen anaalitappi
39,90€
Fun Factory Bouncer Shake Stub Dildo - Anustappi, Eri värejä
59,40€
RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ ANAALITAPPI HÄNNÄLLÄ
24,99€
KULTAINEN ANAALITAPPI SYDÄMEN MUOTOISELLA KRISTALLILLA
24,90€
TitanMen Ass Servant Anustappi
56,00€
Fifty Shades Of Grey - Butt Plug, Fifty Shades Of Gray
16,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Aneros
Basix
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Geisha
Icicles
Key
Manzzz
Ouch
Pipedream
Plaisirs Secrets
Renegade
Rimba
Rocks-Off
Smile
Tantus
Titus
Nanma
Njoy
Pink
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Anustapit ja sauvat

695 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Anustappi on hyödyllinen apuväline seksiin

Anustapit ovat anaaliseksin kenties tunnetuimpia apuvälineitä. Anustapin tehtävä on stimuloida peräsuolen hermoja ja mahdollistaa voimakkaampia orgasmeja. Anustapin kanssa on hyvä käyttää aina runsaasti liukuvoidetta. Aloittelijan kannattaa myös alottaa pienestä anustapista ja siirtyä sitten tarvittaessa isompiin. 

Anustapin käyttö

Anustappia voi käyttää ennen peppuseksiä rentouttamaan peräsuolta tai tappia voi käyttää myös seksin aikana tuomaan lisää nautintoa. Naisen käyttäessä anustappia seksin aikana, emätin tuntuu usein miehestä tiukemmalta. Miehellä anustappi kiihottaa g-pistettä, mikä lisää useimmilla nautintoa ja voimistaa orgasmia. 

Anustappi netistä

Anustappien valikoima netissä on laaja. Anustappia tilattaessa kannattaa kiinnittää huomioita anustapin kokoon. Liian suuri anustappi voi jäädä helposti käyttämättä. Anustapin muodot vaihtevat myös jonkin verran. Anustapin toinen pää on yleensä leveä, mikä auttaa siihen, että anustappi pysyy paikallaan, eikä luiskahda vahingossa sisään. Anustappeja on eri muotoisia, pinnaltaan vaihtelevia sekä erilaisista materiaaleista valmistettuja. Anustappeja löytyy myös pumpattavina, jolloin tapin kokoa voi säätää itse. Anustapin lisäksi kannattaa ostaa laadukasta liukuvoidetta ja seksileluille tarkoitettua puhdistusainetta. Ennen käyttöä anustapin voi huuhdella lämpimällä vedellä ja samoin käytön jälkeen anustapin voi puhdistaa vedellä. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928