Anal Douche
6,90€
Nexus - Douche Bulb 250 ml
19,95€
Anaalisuihku
29,90€
Uni-sex Anaalisuihku
12,90€
Anal Pesuri |1|
35,50€
Unisex Shower Douche/Enema
25,40€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Nexus
Ouch
Renegade
Rimba
Nanma
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Anaalisuihkut

36 tuotetta 6 kaupasta

Anaalisuihku puhdistaa ja antaa nautintoa

Anaalisuihkut on tarkoitettu peräsuolen huuhteluun, mutta niitä voi käyttää myös emättimessä. Anaalisuihkuja voi käyttää suolen huuhteluun ennen peppuseksiä tai niillä voi hakea myös varsinaista nautintoa. Suolen puhdistaminen valmistaa hyvin peppuseksille ja tekee siitä sotkuttomampaa.

Anaalisuihkun käyttö

Anaalisuihkuja myydään useimmissa seksiin keskittyneissä nettikaupoissa. Anaalisuihkua voi käyttää ennen peppuseksiä tai anustapin asettamista. Paaston alussa voi vaikutusta tehostaa suolihuuhtelulla ja anaalisuihku on myös tähän sopiva väline. Osa malleista on suoraan suihkuun kiinnitettäviä ja ne sopivat kaikkiin yleisimpiin suihkumalleihin.

Anaalisuihkujen materiaali on monesti muovia tai silikonia ja ne on mahdollista puhdistaa astianpesukoneessa. Anaalisuihkuja on eri kokoisia ja niiden kanssa on mahdollista käyttää myös liukuvoidetta. 

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928