Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
All Black
Aneros
Basix
Dark Crystal
Feelztoys
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Geisha
Icicles
Key
Manzzz
Mystim
Nexus
Njoy
OhMiBod
Ouch
Oxballs
Pipedream
Pjur
Renegade
Rimba
Rocks-Off
Satisfyer
Smile
Sportsheets
Stimul8
Tantus
Titus
Touche
Toy Joy
Vac-U-Lock
We-Vibe
Zini
Marcdorcel
Nanma
Pink
Pure
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Anaaliseksi

1195 tuotetta 6 kaupasta
< Edellinen

Anaaliseksi lisää seksuaalista nautintoa niin miehillä kuin naisillakin

Peräaukossa on paljon hermoja, joten anusalue on herkkä kosketukselle. Peräaukon lihakset ovat yhteydessä  sukupuolielimiin, joten seksuaaliset kokemukset voimistuvat anaaliseksissä. Anaali- eli peppuseksiä voi kokeilla pienimuotoisesti hyväilemällä anusaukkoa liukasteiden avulla tai käyttää anaaliseksiin sopivia apuvälineitä. 

Anaaliseksi ja seksilelut

Seksiin keskittyneet verkkokaupat myyvät paljon anaaliseksiin sopivia seksileluja. Anaaliseksiin on kehitetty useita täsmätuotteita, esimerkiksi anaalihelmiä ja kuulia, anustappeja, anaalivibraattoreita, eturauhaskiihottimia sekä anaalisuihkuja. Anaalisuihkujen käyttö on kätevää ennen peppuseksin aloitusta. Peräsuolen puhdistaminen yleensä helpottaa anaaliseksiä. Anaalisuihkuja voi käyttää myös paaston yhteydessä. Anaalihelmet lisäävät nautintoa ja niitä voi työntää sisään peräaukkoon niin monta kuin hyvältä tuntuu. Helmien vetäminen pois orgasmin hetkellä lisää myös nautintoa. 

Anustapit stimuloivat peräsuolen erogeenisia alueita. Miehillä anustappi osuu lisäksi g-pisteeseen, mikä lisää suuresti seksuaalista nautintoa. Anaalivibraattoreiden avulla väreilyä tulee peräsuoleen ja naisilla vaikutukset tuntuvat myös emättimessä asti. Eturauhaskiihottimet on tarkoitettu miehille ja niiden tehtävänä on peräaukon kautta stimuloida miesten kiihotukselle herkkiä alueita. Eturauhaskiihottimet hyväilevät miehen g-pistettä ja takaavat näin huippunautinnon.

Siirry alkuun