Penislukko Anaalikuulalla
59,90€
Candy Cane Anushelmet Musta
11,99€
Kumiset anaalipallot, L
95,00€
Heavy Metal Anal Beads
11,90€
Heavy Metal Beads Anaalikuulat
19,50€
Heavy Metal Anaalikuulat
19,15€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Bathmate
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Mystim
Nexus
OhmiBod
Pipedream
Powerbullet
Renegade
Rimba
Satisfyer
Tantus
Touche
We-Vibe
Joydivision
Nanma
You2toys
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Ihmeellinen huone
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Anaalihelmet & anaalikuulat

137 tuotetta 8 kaupasta
< Edellinen

Anaalihelmet ja -kuulat netistä

Anaalihelmet ja -kuulat on tarkoitettu peräsuolen stimuloimiseen. Peräsuolessa on paljon mielihyvää tuottavia hermoja, joiden stimuloiminen voimistaa myös orgasmin kokemista. Anaalihelmet ja kuulat ovat kooltaan pieniä, joten ne sopivat hyvin myös aloittelijoille.

Anaalihelmien käyttö

Anaalihelmet ovat kuin helminauha, jossa on tyypillisesti n. 3-5 helmeä. Helminauha käsitellään aluksi liukuvoiteella, jonka jälkeen se työnnetään peräsuoleen. Helmistä voi jättää yhden peräsuolen ulkopuolelle tai vähintään vetolenkki on jätettävä peräaukon ulkopuolelle, mistä helminauha on mahdollista vetää myöhemmin ulos. Helmet hierovat peräsuolen seinämiä, mikä aiheuttaa mielihyvää erityisesti ulosvedettäessä. Osa käyttäjistä lisääkin orgasmin nautintoa vetämällä helminauhan orgasmin hetkellä ulos.  

Helmet ovat henkilökohtaista käyttöä varten ja ne on hyvä steriloida aina käytön jälkeen. Ennen helmien käyttöä voi kokeille myös anaalisuihkua, jolloin helmien käyttäminen on puhtaampaa. Anaalihelmiä ei ole tarkoitettu emättimeen laitettavaksi tulehdusten välttämiseksi. Anaalihelmet on tehty yleensä muovista, silikonista tai kumista ja niitä on saatavana eri kokoisia.

Siirry alkuun