Fifty Shades Of Grey - Anal Beads, Fifty Shades Of Gray
16,90€
Flower Chain anaalihelmet, eri värejä
16,90€
Anaalikuulat Nautintoon
8,90€
Anal Balls Large,Suuret Anaalipallot
5,50€
Beads 14"", jättikokoiset anaalipallot, silikonia
41,60€
Heavy Metal Beads Anaalikuulat
19,50€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Fifty Shades Of Gray
Fun Factory
Manzzz
Titus
Nanma
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Anaalihelmet & anaalikuulat

52 tuotetta 6 kaupasta

Anaalihelmet ja -kuulat netistä

Anaalihelmet ja -kuulat on tarkoitettu peräsuolen stimuloimiseen. Peräsuolessa on paljon mielihyvää tuottavia hermoja, joiden stimuloiminen voimistaa myös orgasmin kokemista. Anaalihelmet ja kuulat ovat kooltaan pieniä, joten ne sopivat hyvin myös aloittelijoille.

Anaalihelmien käyttö

Anaalihelmet ovat kuin helminauha, jossa on tyypillisesti n. 3-5 helmeä. Helminauha käsitellään aluksi liukuvoiteella, jonka jälkeen se työnnetään peräsuoleen. Helmistä voi jättää yhden peräsuolen ulkopuolelle tai vähintään vetolenkki on jätettävä peräaukon ulkopuolelle, mistä helminauha on mahdollista vetää myöhemmin ulos. Helmet hierovat peräsuolen seinämiä, mikä aiheuttaa mielihyvää erityisesti ulosvedettäessä. Osa käyttäjistä lisääkin orgasmin nautintoa vetämällä helminauhan orgasmin hetkellä ulos.  

Helmet ovat henkilökohtaista käyttöä varten ja ne on hyvä steriloida aina käytön jälkeen. Ennen helmien käyttöä voi kokeille myös anaalisuihkua, jolloin helmien käyttäminen on puhtaampaa. Anaalihelmiä ei ole tarkoitettu emättimeen laitettavaksi tulehdusten välttämiseksi. Anaalihelmet on tehty yleensä muovista, silikonista tai kumista ja niitä on saatavana eri kokoisia.

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928