Stringit "Leopard"
5,90€
Red Crotchless Lace Thong with Bows
9,90€
Japanilaiset tanssihousut
45,00€
Cameltoe Stringit
9,50€
Mustat Avostringit
6,90€
Orgasmistringit - Musta
16,90€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Latex
Rimba
Pure
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hotlips
Huippukiva
Seksikauppa.fi
Seksitori
Sexshop
Poista kaikki suodattimet

Alushousut & Stringit

203 tuotetta 5 kaupasta
< Edellinen

Laaja valikoima seksikkäitä alushousuja

Alushousut ja stringit kuuluvat jokanaisen päivittäiseen elämään. Alushousuilla saa kuitenkin vaihtelua päivään, kun pukee seksikkäät alushousut jo aamulla jalkaan. Nettikauppojen valikoima on todella laaja, joten jos lähtee tutkimaan ja vertailemaan valikoimia, niin kerralla kannattaa ostaa useammat.

Alushousut ja stringit netistä

Alushousujen ja stringien osto netistä on helppoa ja vaivatonta. Alusvaatteita ei tarvitse sovittaa, koska oma koko on kaikilla jo jotakuinkin selvillä. Rintaliivien kohdalla sovittaminen kannattaa, mutta muuten voit tilata netistä helposti ilman sovittamista. Nettikaupoissa voi vertailla ja tehdä rohkeitakin valintoja. Kokeile avostringejä, sukkanauhallisia alushousuja, pitsisiä alushousuja tai värikkäitä stringejä. Alushousuja käytetään päivittäin, joten niihin kannattaa satsata ja ostella kaappiin runsaasti valinnanvaraa. Alushousujen kohdalla voi myös vähän hullutella, kun ne eivät näy kaikille. 

Seksikkäät alushousut ja stringit pitävät ajatukset seksissä myös päivällä ja ne piristävät osaltaan seksielämää. Kokeile seksikkäiden alusvaatteiden vaikutusta kumppaniisi. Alushousut ja stringit ovat välttämätön ja suhteellisen halpa investointi. Alusvaatteet on nykypäivänä suunniteltu myös miellyttäviksi käyttää, joten seksikkyys ei aina tarkoita sitä, että alusvaatteet olisivat epämiellyttäviä päällä.

Siirry alkuun
Warning: gzopen(): Filename cannot be empty in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 922

Warning: gzwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 926

Warning: gzclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/hlmddomainshk/seksileluja.com/html/index.php on line 928