Seksilelut netistä
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Baci
Demoniq
Ouch
Rimba
Hot
Softline
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Her Secret
Hotlips
Huippukiva
Kaalimato
Seksitori
Sexshop
Sinful
Poista kaikki suodattimet

Alusasusetit

257 tuotetta 7 kaupasta
< Edellinen

Alusasusetit erikokoisille naisille

Alusasusetit ovat varma valinta, jos haluat sävähdyttää ja tuoda seksikkyyttäsi esiin. Alusasusetit sopivat monen kokoisille naisille ja kumppani yllättyy takuulla positiivisesti. Valikoima nettikaupoissa on runsas, joten vertailua kannattaa tehdä ennen ostopäätöstä. 

Alusasusetit netistä

Alusasusetit voidaan jaotella naisellisiin ja hienostuneisiin ja toisaalta paljastaviin setteihin. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja ja ostaa vaikka useammanlaiset setit. Avorintaliivejä ei välttämättä viitsi arkikäytössä pitää, mutta sukkanauhat pitävät mielen virkeänä myös kotona tai töissä. Alusasujen materiaalit vaihtelevat pitsistä latexi-muoviin, joten myös siihen kannattaa kiinnittää huomiota ostopäätöstä tehtäessä. Voit myös ostaa alusasusetin, joka on tehty teeman mukaan, esimerkiksi Marilyn-setti. Alusasut sopivat hyvin myös erilaisiin roolileikkeihin ja niitä voi yhdistellä rohkeasti seksilelujen kanssa. Hinnat pyörivät normaalien alusvaatteiden hinnoissa. Laadukkaat setit maksavat enenmmän. 

Alusasut piristävät seksielämää ja saavat sinut tuntemaan oman seksikkyytesi paremmin. Jos et pidä rohkeammista roolileikeistä, niin kokeile alusvaatteiden voimaa seksin rikastuttajana. Voit myös toivoa alusasusettiä lahjaksi kumppaniltasi. Voitte myös yhdessä katsella nettikauppojen valikoimia.

Siirry alkuun